Afbeelding

Win kaarten voor Transformers: Age of Extinction

Entertainment 109 keer gelezen

LEZERSACTIE Met de hulp van een groep nieuwe vrienden beginnen Optimus Prime en de Autobots aan hun meest gevaarlijke opdracht ooit; ze worden meegesleept in een oorlog tussen goed en kwaad, met als hoogtepunt een episch wereldwijd gevecht.

Transformers: Age of Extinction begint vlak na een zware aanval die een geweldige stad in puin veranderde, maar waarbij de rest van de wereld werd gered. Iedereen is bezig om de schade te herstellen. Een mysterieuze organisatie probeert intussen de geschiedenis te herschrijven, maar ook zij krijgen te maken met een nieuwe bedreiging voor de aarde in de vorm van een oeroude, krachtige tegenstander.

Met de hulp van een groep nieuwe vrienden (Mark Wahlberg, Nicola Peltz en Jack Reynor) beginnen Optimus Prime (stem van Peter Cullen) en de Autobots aan hun meest gevaarlijke opdracht ooit. Ze worden meegesleept in een oorlog tussen goed en kwaad, met als hoogtepunt een episch wereldwijd gevecht.

Kaarten winnen
Deze krant geeft tickets weg voor Transformers: Age of Extinction. Klik in de menubalk op de actiebutton en maak kans op deze kaartjes. Onze redactie neemt contact op met de winnaars.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant