Aanstormend DJ talent tijdens een van de workshops.
Aanstormend DJ talent tijdens een van de workshops. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Start nieuwe culturele seizoen Theater de Stoep

Cultuur 164 keer gelezen

Spijkenisse – Gistermiddag ging met een druk bezocht 'open huis' in Theater de Stoep het nieuwe culturele seizoen van start. Er was voor jong en oud van alles te doen, te beleven en te zien.

Zo waren er voor kinderen onder andere DJ workshops, konden ze zich laten schminken en konden er pannenkoeken worden versierd . Door het theater kon een backstage tour, inclusief een demonstratie trekkenwand in de grote zaal, worden gemaakt. Ook was er een meet & greet met Peppa Pig en konden kinderen op de foto met Woezel en Pip waarbij twee vrijkaarten voor beide voorstellingen van deze kinderhelden werden weggegeven.

Bij de in de foyer opgestelde informatie stands van Bibliotheek de Boekenberg, Centrum voor de Kunsten, MOC, Theater de Stoep en muziekvereniging TOGIDO, kon informatie worden verkregen over cursussen, workshops en lessen die dit seizoen kunnen worden gevolgd. BIJ CVDKS konden kinderen daarnaast ook zelf tekenen en schilderen en bij de stand van TOGIDO kon worden getrommeld en op blaasinstrumenten worden gespeeld. Tenslotte was er ook nog de All Star Challenge waarbij door het zo lang mogelijk 'hoog houden' van een bal  twee vrijkaarten voor de voorstellingen 'All Stars the Musical' of 'Aladdin' konden worden gewonnen. Vanmiddag is in het theater de première van de musical 'De Kleine Zeemeermin'(4+). Kijk op www.theaterdestoep.nl voor de programmering van het seizoen 2018/2019.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant