Zoektocht voor volwassenen. Foto: CVDKS.
Zoektocht voor volwassenen. Foto: CVDKS.

Cursussen en workshops voor volwassenen

Cultuur 375 keer gelezen

Spijkenisse - Het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) aan de Nieuwstraat heeft cursussen voor alle leeftijden, dus ook voor volwassenen.

Er zijn groepscursussen Mixed atelier (ma), Beeldhouwen en boetseren (ma en do), Acryl en Aquarel (di), Zoektocht (di), Tekenen en schilderen (do), Dance workout (ma), Modern Jazz (ma), Hiphop Newstyle (do), Theatersport (wo), Toneelproductie ' A Christmas Carol' (wo) of Musical voor volwassenen (vr, dit jaar door cursisten zelf georganiseerd). De meeste cursussen zijn vorige week gestart, maar instromen is altijd mogelijk!

Individueel of groepsles
Je kunt natuurlijk ook individuele lessen of duo- en groepslessen volgen in verschillende instrumenten, zang en songwriting. En je kunt met een band terecht om gecoached te worden.

Workshops
Op 30 september start nog de cursus 3D-schilderen en vanaf oktober zijn er weer allerlei workshops bij de afdeling Ateliers, zoals 'Marcel Duchamp', Aboriginal Art en Jugendstil.

Meer weten? Kijk eens op www.cvdks.nl. Meedoen? Geef je op of kom langs bij het CVDKS aan de Nieuwstraat 83, tel 0181-652250.

Uit de krant