Kinderen genieten volop bij De Speelparasol. Foto: PR.
Kinderen genieten volop bij De Speelparasol. Foto: PR.

Nieuw seizoen bij de Speelparasol in Abbenbroek

Cultuur 225 keer gelezen

Abbenbroek - Vanaf 3 oktober kunnen alle kinderen uit Voorne-Putten weer gezellig komen kijken naar jeugdtheater bij De Speelparasol in het Dorpshuis Abbenbroek.

In het nieuwe seizoen zijn weer vijf voorstellingen geboekt van Theater van Santen, Hakim, Valentijn, Majel Lustenhouwer en Pagetti jeugdtheater.

De Speelparasol
De Speelparasol zorgt al meer dan 30 jaar voor gevarieerde voorstellingen, meestal in Abbenbroek, maar ook op locatie, in samenwerking met Kom in de Kas. Er is dans, muziek, poppentheater, mime maar ook toneel. De voorstellingen worden gespeeld door professionele gezelschappen, die ook in de grote theaters optreden. De Brede school Bernisse ondersteunt de activiteiten van de Speelparasol, een groep vrijwilligers bouwt de zaal op, begeleidt de spelers en de kinderen. Het doel is jeugdtheater bereikbaar te maken voor alle kinderen in onze gemeente, op een laagdrempelige manier. Ieder jaar bezoeken zo'n 500 kinderen en hun ouders of opa's en oma's de voorstellingen.

Vrijwilligers gezocht
De Speelparasol zoekt nog een paar vrijwilligers, die 5 zaterdagen per jaar de handen uit de mouwen willen steken. Heb je een warm hart voor cultuur voor kinderen vanaf 2 jaar? Heb je 5x per jaar een zaterdag vrij om te helpen de voorstellingen mogelijk te maken? Meld je dan aan via speelparasolbernisse@live.nl of kom 3 oktober langs, vanaf 13.30 uur in het Dorpshuis in Abbenbroek.  Graag tot ziens bij de Speelparasol!

Kijk voor meer info op www.speelparasol.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant