Uiteraard werd ook het eigen werk bekeken.
Uiteraard werd ook het eigen werk bekeken.

Geervlietse leerlingen ontdekken kunst

Cultuur 148 keer gelezen

Geervliet - Om de bewoners van Geervliet te betrekken bij galerie GEE'71 is gekozen voor samenwerking met de tegenoverliggende school OBS Markenburg. Op deze school zijn door Sasha Zuidam grafieklessen gegeven. De drie mooiste werken van de leerlingen uit groep 5 en 6 hebben een plekje in de galerie gekregen.

'We zijn samenwerking met de school begonnen, daar we het belangrijk vinden dat kinderen ook dicht bij huis in aanraking komen met kunst en cultuur', vertelt Sasha. Zij en Albert Kramer exposeren t/m 19 juli in Galerie GEE'71.

Rondleiding
Vanmiddag kregen de leerlingen van groep 7 en 8 een rondleiding in de galerie. Er werd hen iets verteld over kunst en dan met name de kunstvormen waar Sasha en Albert zich mee bezig houden en daarna werd de expositie bekeken. Dat leverde de nodige vragen bij de leerlingen op. Omgekeerd hadden ook de kunstenaars vragen voor de leerlingen. Hierdoor werd het met recht een uitwisseling van ideeën.

Morgenmiddag worden de mooiste leerling-kunstwerken bekend gemaakt en krijgen de makers een prijs uitgereikt. Wilt u de expositie zelf bekijken, dan bent u welkom op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur en op afspraak via 0181-661875. Op zondag 5 juli is de galerie gesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant