Bart Chabot sluit de Boekenweek af samen met Myrthe van der Meer. Foto: Anton Corbijn
Bart Chabot sluit de Boekenweek af samen met Myrthe van der Meer. Foto: Anton Corbijn

Boekenweekwaanzin met Chabot en Van der Meer

Cultuur 9 keer gelezen

Spijkenisse - Van zaterdag 7 maart t/m zondag 15 maart vindt alweer de 80ste editie van de Boekenweek plaats. Ter afsluiting van dit grote lezersfeest organiseert Bibliotheek Boekenberg Spijkenisse op zondagmiddag 15 maart een literaire middag met twee waanzinnige auteurs: Bart Chabot en Myrthe van der Meer!

Het thema is 'Waanzin, te gek voor woorden'. De literatuur zit immers vol met fascinerende hoofdpersonen die afwijken van de norm. Vaak op een tamelijk onschuldige manier. Maar de literatuur zit ook vol met personen die tot waanzin worden gedreven of daadwerkelijk lijden aan het leven.

Wie aan Bart Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die zijn vastgelegd in zijn poëzie, verhalen en biografieën. Myrthe van der Meer is ervaringsdeskundige in de ups en downs van het leven. Daar schreef ze prachtige boeken over, waaronder haar nieuwste boek UP. De middag wordt omlijst met een te gek programma van aanstormend talent, waaronder de schrijversgroep It's All About Literature en de pop rock band A-One. De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 17.00 uur, na een optreden en signeersessie van A-One.

Kaarten à € 15,-- voor niet-leden/€ 12,50 voor leden zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl

Uit de krant