Afbeelding
Foto: logo

Voor alles is een tijd…

Column 383 keer gelezen

Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar wekelijks bij Groot Nissewaard een artikel ingeleverd onder het motto 'inspiratie op locatie'. Drie jaar geleden vroeg Madeleine de Haas mij of ik wekelijks iets over de bühne wilde brengen over al het moois dat onze gemeente Nissewaard te bieden heeft. Het resulteerde in meer dan 150 columns met de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar voor alles is een tijd.

We hebben het gehad over de bereikbaarheid van deze regio, de promotie van ons gebied, bijzondere locaties, ondernemers die uitblinken, het rijke verenigingsleven, de verschillende lagere overheden tot "de kanarie in de kolenmijn". Van veel mensen weet ik dat ze de stukjes (bijna) wekelijks lezen. Een enkeling heeft ze zelfs allemaal uitgeknipt en gearchiveerd. Weer een ander kon mijn 'prietpraat' absoluut niet waarderen. Sommigen klommen in de pen of tekenden zelfs bezwaar aan bij het College. Anderen belden mij juist op of ik een artikel aan hun activiteit wilde wijden. Ik vond het leuk om te doen. Zo kwamen we op verhalen over Sursum Corda tot de Maastunnel. En over de Nationale Koffiedag tot wijn proeven in Restaurant 't Ganzengors.

Er is nog zoveel te vertellen over allerlei zaken die onze gemeente aangaat. Over groeiende bedrijven en mooie initiatieven. Of over het vervolg van de gemeenteraadsverkiezingen, tot een nieuwe tunnel ter ontsluiting. Alleen: het wekelijks indienen van een artikel vergt aardig wat tijd en aandacht. Dit gecombineerd met mijn andere werkzaamheden heeft mij doen besluiten met deze vaste columns te stoppen. Dat wil niet zeggen dat u in deze krant nooit meer een artikel van mij zult tegenkomen. Wanneer ik weer iets leuks met u wil delen, dan zal ik daar zeker melding van maken. Dan op incidentele basis en niet meer structureel wekelijks.

Tot zover bedankt voor uw support, aandacht en reacties. Ik wil het team van Groot Nissewaard bedanken voor de fijne samenwerking en ik maak de overstap van vaste columnist naar gast columnist. We komen elkaar in onze mooie gemeente Nissewaard vast wel weer tegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant