Ongesteltenis | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: stock

Ongesteltenis

  •   111 keer gelezen   Column

Ik kan schrijven over het stikstofprobleem, boze boeren of arme bouwbedrijven. Maar dat doe ik niet. Ik schrijf alleen maar over belangrijke zaken:  

Het venussymbool van een pakje Always maandverband of inlegkruisjes gaat verdwijnen!

Moederbedrijf Proctor & Gamble maakt deze verpakkingen namelijk genderneutraal. Genderneutraal. Verpakkingen. Ik herhaal het nog maar even; GENDER NEUTRALE verpakkingen.

Aanleiding voor deze verpakking transitie zijn een paar klagende transgenders geweest. P&G voelde zich zogenaamd aangesproken en verklaart dat 'mensen die zich niet als vrouw identificeren maar wel ongesteld worden, zoals transmannen en non-binaire personen, gebruik maken van menstruatieproducten' en dat de verpakking met venussymbool derhalve niet-juist is.

Even het woordenboek erbij halen. Met transgender wordt hier bedoeld een vrouw die man wil worden. Dus vrouwen die er zelf voor hebben gekozen man te willen worden, miepen over de verpakking van een vrouwenproduct?

Mijn baardharen laten hiervan spontaan los en mijn panty zakt van mijn kont. Heb ik net mijn weg gevonden naar een genderneutraal toilet, steekt de volgende onzin tot mijn grote ongesteltenis de kop weer op!

Gaat P&G nu ook gender neutrale Pampers aanbieden? Ondergaat die kale Mr. Proper bodybuilder nu ook een transitie traject richting een wat meer gender neutrale schoonmaker en wordt de Gilette Venus verpakking nu ook veranderd in een gender neutrale variant?

Hou toch op joh!

Wie bestudeert de verpakking van een pakje maandverband of inlegkruisjes? Hoeveel transgenders zijn hier nou echt mee bezig? Je kan toch niet alles om je heen laten aanpassen omdat jij als transgender anders wilt zijn? Of worden?

P&G zet hiermee een grote groep doodnormale weldenkende transgenders voor lul. Ik ga er maar van uit dat dit een publiciteit stunt van P&G is. Of een trucje om met een nieuwe verpakking de prijs op te drijven.

Mocht dat niet zo zijn, dan verheug ik mij op de eerste homoseksueel-lesbisch-biseksueel-transgender-intersekse-queer-aseksueel-panseksueel-cisgender vriendelijke verpakking van P&G.

Benieuwd hoe dat eruit komt te zien.

J.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>