Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Presentatie boordevol ‘Actief in de Zomervakantieboekje’

Actueel 713 keer gelezen

Spijkenisse – Op de Zomeractiviteiten markt bij het Vliegerfestival aan de Maasboulevard, nam wethouder Wouter Struijk gistermiddag het eerste High Five 'Actief in de Zomervakantieboekje' in ontvangst. In het boekje staan allerlei leuke activiteiten die gedaan kunnen worden in de zomervakantie.

Aan de meeste activiteiten kan gratis worden meegedaan; voor anderen wordt een (veelal) kleine bijdrage gevraagd. Er zijn creatieve en sportieve activiteiten, maar ook doe-dingen in de natuur komen ruimschoots aan bod. Leuk en leerzaam dus en sommige dingen kunnen samen met ouders of opa en oma worden gedaan. Zo kan er bijvoorbeeld worden meegedaan aan de 50-dingen karavaan, een hip hop workshop, plogging, sjoelworkshop, vakantiebios, generatie bingo en -bowlen, pannenkoeken eten en spelen in het Beverbos en nog veel meer.

Nieuw dit jaar is dat je bij bepaalde activiteiten een High Five armbandje kunt verdienen. Doe je mee aan een High Five  (beweging, voeding, ontwikkeling, maatschappelijk en sociaal) activiteit, dan krijg je een armbandje met de kleur die daar bij hoort. De zomeractiviteiten duren de hele vakantie van 22 juli tot en met 1 september. Kijk voor alle activiteiten in de gemeente Nissewaard op www.actiefinnissewaard.nl

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant