Afbeelding
Foto: PR

Juf van Wijngen met pensioen

Actueel 1.714 keer gelezen

Spijkenisse - Na ruim 36 in het onderwijs gezeten te hebben, neemt juf van Wijngen afscheid van de kinderen op c.b.s. het Anker in Spijkenisse. Met ingang van het nieuwe schooljaar zal zijn gaan genieten van haar welverdiende pensioen.

Afgelopen vrijdag is er op passende wijze afscheid van haar genomen. Op haar rondgang door de school, werden er in elke klas herinneringen opgehaald en werd de juf op een passende wijze bedankt. Aan het eind van de dag was er het afscheid met haar huidige klas waarbij ook de ouders aanwezig waren. Daar werd ze écht in het zonnetje gezet. Met een op maat gemaakt sprookje, liedjes, dansjes en cadeautjes, zwaaiden de kleuters haar uit. Na schooltijd was er een receptie waarop ouders en oud-collega's afscheid konden nemen.

Marjan van Wijngen begon haar loopbaan als leerkracht in Rotterdam-zuid en heeft de afgelopen 27 jaar gewerkt op het Anker. Vele kleuters heeft zij in de loop van de tijd in haar klas gehad en ook later hun kinderen. Het Anker zal in haar een goede juf en een fijne collega gaan missen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant