Afbeelding
Foto: stockfoto

Seventy5 open tennistoernooi LTV de Dalle

Sport 283 keer gelezen

Spijkenisse - Van 13 tot en met 21 juli wordt het 4e Seventy5 open tennistoernooi op de banen bij de Dalle gehouden. Er wordt gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6, 6-25+, 7, 7-25+, 8 en 8-25+.

De Dalle is verheugd dat Seventy5 (first Dutch Sneakerstore) opnieuw als hoofdsponsor van dit open toernooi  wil fungeren. Dit zelfde geldt voor de overeenkomst met SPORT2000 om als subsponsor van dit toernooi op te treden. Dit betekent dat ook dit jaar weer de deelnemers een waardebon van SPORT2000 ontvangen. De naamgeving van het toernooi is dit jaar wel veranderd en was voorheen Shoes & So, maar is gelieerd aan Seventy5.

De afgelopen jaren zat het toernooi vol of nagenoeg vol en de Dalle hoopt dat dat ook deze keer weer het geval zal zijn. Het toernooi staat bekend om zijn gezelligheid en ongedwongen sfeer.

Ook dit jaar zal er weer aan de inwendige mens gedacht worden. Vanaf maandag zijn er weer heerlijke maaltijden te verkrijgen tegen redelijke prijzen. Op dinsdag tot en met donderdag worden de maaltijden bereid door gerenommeerde restaurants uit Spijkenisse, te weten Restaurant Stoer, Tapasrestaurant Olijf en Restaurant de Krom. Op vrijdag is er weer de gratis barbecue voor de deelnemers, maar ook de toeschouwers kunnen tegen betaling van een kleine vergoeding meedoen met de barbecue. De avond wordt afgesloten met live muziek van BEM. Het duo BEM zijn 2 spontane meiden (Barbara en Marscha) met hun mooie en krachtige stemmen weten ze bijna iedereen te raken! Van easy listening tot swing, 70's, 80's & 90's music, pop, rock, top 40, rock 'n' roll, Nederlandstalig, disco of een swingende Diva Dance act! Een zeer uitgebreid repertoire voor jong en oud en dus voor elk wat wils en door die veelzijdigheid van dit repertoire kunnen zij van ieder feest of gebeurtenis een mooi, speciaal of swingend moment maken.

Al met al lijkt het weer een mooie toernooiweek te worden.

Inschrijven kan nog tot en met 8 juli via www.dalle.nl.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant