Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

42e Editie avondfietsvierdaagse van start

Actueel 275 keer gelezen

Spijkenisse – Bij het clubgebouw van Tourclub Voorne-Putten aan het Wielrenpad, ging begin van de avond de 42ste editie van de avondfietsvierdaagse van start. Wethouder Hamerslag loste het startschot voor de circa 175 sportieve deelnemers die op deze eerste avond van start gingen.

Iedere avond wordt ergens anders gestart en gefinisht. Vanavond was het eindpunt van alle routes bij het Leger des Heils aan de Anthonis van der Nootstraat, waar morgenavond ook weer gestart wordt. Morgen mogen kinderen geschminkt aan de start verschijnen; zij kunnen dan na afloop van de laatste etappe een prijsje uit de grabbelton halen. Donderdagavond wordt met de laatste etappe gestart voor het stadhuis, waar burgemeester Van Oosten het startsein zal geven. Dan fietsen ook de circa 40 Fietsvrienden van de Zuidwester mee. Finishplek donderdagavond is de Dorpskerk in het Centrum. In de kerk krijgen de fietsers hun medaille omgehangen door een rondemiss van de Zuid-Hollandse Eilanden Tour.

De fietsers kunnen ook nu weer kiezen tussen afstanden van 8, 15, 25 en 35 kilometer. Tijdens de eerste etappe vanavond reden alle fietsers over de Spijkenisserbrug richting Hoogvliet. Zo'n 25 vrijwilligers van de organiserende Tourclub Voorne-Putten (TCVP) maken de avondfietsvierdaagse mogelijk.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant