De handbalsters van HVOS wonnen zondag het laatste duel van de competitie tegen Indus'67.
De handbalsters van HVOS wonnen zondag het laatste duel van de competitie tegen Indus'67. Foto: Peter de Jong

Handbalsters eindigen als vijfde na zege op Indus '67

Sport 331 keer gelezen

Spijkenisse – De handbalsters van HVOS hebben op de slotdag van de competitie in de eerste klasse nog een prima slag geslagen.

Het team won met 18-15 (11-10) van het Rozenburgse Indus '67. Door de zege ging de ploeg ook nog EHC op de ranglijst voorbij, waardoor men als vijfde eindigde.

'We hebben het altijd moeilijk tegen Indus'67. Ze spelen altijd heel erg rommelig vind ik. Op dat moment moet je profiteren van de ruimte die je dan krijgt. Toch stonken we voor rust nog een beetje in dat spelletje van hen', was het eerste commentaar van coach Silvio Hazel.

'Na rust ging het veel beter en hebben we het duel eigenlijk heel erg volwassen uitgespeeld. We hebben een prima tweede deel van het veldseizoen dan ook afgesloten en zo krijg ik een mooi einde aan onze samenwerking', vond Hazel. De oefenmeester verkast naar zijn 'eigen' ploeg Atomium '61. 'Het waren de afgelopen jaren prima tijden vond ik. We kenden ups en downs. Ik vond het wel een hele leuke groep meiden. Het is echt een team met vriendinnen. Het was soms moeilijk de jeugd in te passen, maar dat is gelukt. Het waren voor mij en hopelijk ook voor hen twee leerzame jaren. Ik dank HVOS dat ik hier mijn trainersloopbaan mocht starten', besloot Silvio Hazel.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant