Afbeelding
Foto: Anita Tempelman

Gekaapt op de dijk werd diamanten huwelijksboot

Actueel 439 keer gelezen

Spijkenisse – Wethouder Wouter Struijk feliciteerde vanmiddag diamanten bruidspaar Van Kapel-Nederlof. Op 3 juni was het precies 60 jaar geleden dat het paar elkaar in Pernis het ja-woord gaf.

Marry (82) en Henk (84) ontmoetten elkaar voor het eerst in Pernis waar Marry geboren en getogen is. De uit Hekelingen afkomstige Henk raakte tijdens een wandeling op de Nieuwedijk, in die tijd dé ontmoetingsplek waar jongeren elkaar troffen in Pernis, aan de praat met een aardig meisje. De toen 17-jarige Marry die er ook liep, zag wel wat in die leuke jongen en mengde zich in het gesprek. 'Dat andere meisje vond het niet leuk, want zij had geloof ik ook wel een oogje op Henk', vertelt Marry lachend. Het klikte tussen haar en Henk, ze kregen verkering en vier jaar later werd er getrouwd.

Het diamanten paar kreeg twee zonen en heeft inmiddels twee kleinkinderen. Hoe de twee in de 'Betonstraat' in Spijkenisse terecht kwam en wat ze zoal in 60 jaar huwelijk beleefden, leest u volgende week in de papieren versie van Groot Nissewaard.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant