Een deel van de al opgepimpte eenden.
Een deel van de al opgepimpte eenden. Foto: Madeleine de Haas.

Er wachten nog heel veel eendjes op u

Actueel 572 keer gelezen

Spijkenisse - 15 juni is het zo ver. Dan vindt in het water langs de Oostkade de Kwianis Duckrace plaats.

De opbrengst van deze race is voor de Rein Lander Hoeve, waar kinderen met een intensieve (langdurige) verpleegkundige zorgvraag opgevangen kunnen worden.

Kiwanis Spijkenisse wil met de Duckrace en het running diner dat 's avonds plaatsvindt geld ophalen voor de snoezelruimte in de Rein Lander Hoeve. De snoezelkamer is een kamer met o.a. een waterbed, ledverlichting en een lavalamp waar kinderen een gevoel van geborgenheid en veiligheid ervaren. Als er genoeg geld binnenkomt, kan misschien ook een snoezelbadkamer gerealiseerd worden.

Met 120 grote eenden en 1400 kleine eendjes is het streefbedrag inmiddels behaald, maar iedere euro voor het goede doel maakt meer mogelijk. Daarom een oproep om Kiwanis te helpen en een eend(je) te kopen. De grote eenden kosten € 100,00, de kleintjes € 5,00. Kijk op www.kiwanisduckrace.nl voor meer informatie en het kopen van een eend.

Hier vindt u ook informatie over het running diner, waar vier restaurants aan mee doen. Ook de opbrengst van dit diner gaat naar het goede doel en er zijn nog plekken vrij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant