Er zijn nog kaarten beschikbaar voor diverse voorstellingen, waaronder Kinky Boots.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor diverse voorstellingen, waaronder Kinky Boots. Foto: PR

Run op theaterkaarten

Actueel 328 keer gelezen

Spijkenisse - Het theaterprogramma in Theater de Stoep voor seizoen 2019/2020 is nog maar een ruime week in verkoop en laat een heel positief beeld zien.

Er zijn nl. al ruim 35.000 kaarten verkocht! Dat is opnieuw een lichte stijging t.o.v. het seizoen ervoor.

Positieve afsluiting
Seizoen 2018/2019 sluit het theater positief af met ruim 70.000 kaarten; daarmee is de doelstelling voor dat seizoen gehaald. Met de reeds 35.000 verkochte kaarten liggen ze mooi op koers om ook de beoogde doelstelling voor 19/20 te gaan behalen.

Nieuwe seizoen
Het aanbod voor komend seizoen is opnieuw heel divers en de kaartverkoop laat zien dat er ook daadwerkelijk voor alle voorstellingen in het aanbod aandacht is. Een aantal voorstellingen is inmiddels uitverkocht, maar er blijft met bijna 250 voorstellingen in het aanbod nog genoeg te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld nog kaarten voor de hilarische Broadway musical Kinky Boots (drie avonden!), voor de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden, Daniël Arends, de nieuwe klucht van Jandino, de Dutch Eagles, Verliefd op Ibiza, Urbanus, Rundfunk e.v.a.

Kaarten koopt u via www.theaterdestoep.nl en de theaterkassa. Deze laatste is bereikbaar op 0181-652222. Tot 1 juli 2019 is het nog mogelijk om gratis vriend van het theater te worden door vier voorstellingen te boeken in seizoen 2019/2020. U heeft dan volgend seizoen voorrang met boeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant