SCO'63 wist in de slotronde van de competitie, zeven keer te scoren tegen Simonshaven.
SCO'63 wist in de slotronde van de competitie, zeven keer te scoren tegen Simonshaven. Foto: Peter de Jong

SCO'63 scoort zeven keer tegen Simonshaven

Sport 404 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft zaterdag de reguliere competitie afgesloten met een fraaie 7-0 (3-0) overwinning op Simonshaven. De ploeg put vertrouwen uit deze ruime aansluiting voor de nacompetitie om te promoveren naar de derde klasse.

Het was Wesley Sturrus die de score opende, waarna Charlo Hassel het voor rust naar 3-0 tilde. Na de thee was het Tom Klaassen die voor de vierde treffer zorgde. Vervolgens was Wesley Sturrus die de vijfde en zesde treffer voor zijn rekening nam en Hassel bepaalde de eindstand op 7-0.

Valse hoop
'Wij hadden de hoop, tegen beter weten in, dat ze mensen zouden sparen, maar ik zou in dezelfde situatie ook scherpte eisen van mijn spelers', gaf Richard van der Werff aan namens Simonshaven. 'Het gevoel is dubbel, maar wij zagen het echt als voorbereiding voor volgende week in de nacompetitie tegen SC Botlek. Dan hoef ik niemand te motiveren. De jongens kennen elkaar door en door', vond Peter Hoek die volgend jaar Richard van der Werff bij Simonshaven opvolgt. 'Ik ben blij dat ik deze kans hier de afgelopen jaren heb gehad. Ik denk dat een nieuw gezicht voor de groep goed is. Simonshaven is een mooie club, waar ik zonder druk heb kunnen werken', gaf Richard van der Werff aan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant