Afbeelding
Archieffoto: Peter de jong

Zuidland op slotdag naar nacompetitie verwezen

Sport 407 keer gelezen

Ouderkerk aan de IJssel – Op de slotdag in de tweede klasse D was er nog van alles mogelijk in de strijd tegen degradatie. Zuidland dat tot twee maanden terug onderaan stond kon zich bij winst op Spirit veilig spelen. Echter er werd gelijk gespeeld, 1-1 (1-0).

Voor de formatie van interim-trainer Aad Andriessen was het Neal van Buren die voor de treffer zorgde. De overige uitslagen waren hierdoor belangrijk en die spraken niet in het voordeel van Zuidland, waardoor het seizoen met nog drie duels wordt verlengd. Daarin is elke nederlaag fataal en betekent dat degradatie naar de derde klasse.

Taaie tegenstander
'Als je met de kerst had gezegd dat wij een punt zouden pakken van Spirit dan had iedereen je voor gek verklaard. Nu is dit toch gebeurd. We speelden een aardige wedstrijd. Spirit dat vocht echt voor de zege in dit duel. Ze maakten het ons erg lastig en we gaven niet veel weg. Het resultaat van Neptunus Schiebroek was nadelig voor ons. Daardoor spelen we nog even door', vond technisch manager Jaap van Sintmaartensdijk. In de nacompetitie start Zuidland komende zaterdag op Groot Nibbeland tegen DVO'32 uit Vlaardingen, dat graag wil promoveren. Mocht men winnen dan speelt men de week erop tegen de winnaar van VVOR – Rhoon.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant