SC Botlek treft buurman SCO'63 in nacompetitie

Sport 378 keer gelezen

Rhoon – Voor SC Botlek zit het seizoen er nog niet op. Door diverse oorzaken, loopt het niet dit jaar bij de Spijkenissers en is de ploeg aangewezen op de nacompetitie tegen degradatie uit de derde klasse. Zaterdag werd het laatste reguliere duel verloren bij Rhoon met 4-1 (2-1).

Na een achterstand op sportpark De Ommeloop was het Mike Kortsmit die voor de gelijkmaker wist te zorgen. Kort voor de thee was het Rhoon dat scoorde. Na de 3-1 was het voorbij voor de Spijkenissers.

Aanpassingen
SC Botlek speelde het duel met wat aanpassingen. 'Dat hebben we gedaan in aanloop naar de nacompetitie die volgende week start. We speelden toch een aardige eerste helft vandaag. Ik heb na rust toch wat gewisseld. Dit om te voorkomen dat mensen geblesseerd raken en tegen onnodige kaarten aan zouden lopen. We hebben een uur lang het goed gedaan', aldus Arjan Vuik. De tegenstander in de nacompetitie is nu SCO'63 dat gaat proberen om derdeklasser te worden. 'De tegenstander maakt me niet uit. Je moet gewoon drie keer winnen'.