De softballers van HSV Spikes kunnen dit jaar nog geen potten breken in de eerste klasse. Vrijdag verloor men van Hoofddorp Pioniers.
De softballers van HSV Spikes kunnen dit jaar nog geen potten breken in de eerste klasse. Vrijdag verloor men van Hoofddorp Pioniers. Foto: Peter de Jong

Softballers HSV Spikes missen slag in één inning

Sport 710 keer gelezen

Spijkenisse – De softballers van HSV Spikes hebben vrijdagavond ook hun zevende duel niet winnend kunnen afsluiten. De ploeg van Giovanni Pourier, die in dit duel ook als scheidsrechter fungeerde verloor het duel met Hoofddorp Pioniers met 2-5.

Terugkijkend op het duel ging het in de vijfde inning mis. 'We gingen eigenlijk lang gelijk op tot 2-2. In de vijfde inning hebben ze twee man op een honk en toen kwam er een prima klap van hen, dat twee man binnen bracht en de slagman op het derde honk bracht', meent assistent coach Harry de Vet.

'Het was eigenlijk een heel erg leuk duel. Het ging erg gelijk op. Toen zij ineens die bal sloegen, konden wij daarna geen potten meer breken. Dan is het ook zo dat zij een voormalig topwerper hadden, Roman Matuska, die nog steeds heel goed is', ging De Vet verder. De ploeg staat puntloos onderaan met nog twee duels te gaan. Maandagavond wordt er ingehaald tegen Red Lions en vrijdag wacht koploper Alcmaria Vixtrix. 'Het kwartje valt dit seizoen gewoon niet onze kant op. We kunnen best mee en we hebben dezelfde ploeg grotendeels als vorig seizoen. Nu is het afwachten. Het vervolg is niet zeker of we een degradatie en top poule krijgen', besloot Harry de Vet.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant