SC Botlek bewees zich op de ranglijst een slechte dienst, door met 2-3 van Vierpolders te verliezen.
SC Botlek bewees zich op de ranglijst een slechte dienst, door met 2-3 van Vierpolders te verliezen. Foto: Peter de Jong

SC Botlek delft het onderspit tegen Vierpolders

Sport 374 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek zal alle zeilen moeten bij zetten in de laatste competitieronde om de twaalfde plaats voor de nacompetitie te behouden. De ploeg van Arjan Vuik is al aangewezen op nacompetitie voor lijfsbehoud in de derde klasse, maar krijgt met andere tegenstanders te maken op plek dertien.

Zaterdag werd op eigen terrein verloren van streekgenoot Vierpolders, dat met 2-3 (1-0) te sterk was voor de ploeg uit Spijkenisse. Voor Vierpolders staat er dit seizoen niets meer op het spel .

Nacompetitie
In het duel tegen Vierpolders was het Mike Kortsmit die voor SC Botlek de score net voor rust opende. Daarna werd het kort na rust gelijk. Elf minuten voor het einde was het opnieuw Kortsmit met de voorsprong voor de Spijkenissers. Binnen twee minuten stond het 2-2 en kort erna 2-3. 'We speelden niet onaardig. We speelden met het oog op nacompetitie ook met wat andere mensen te sparen voor schorsingen en voor blessures. Ik ben nog niet met tegenstanders in de nacompetitie bezig, omdat het ook nog niet overal duidelijk is in de vierde klasse wie er kampioen wordt. We zullen zien hoe het gaat lopen', aldus Vuik. Beide ploegen haalden met tien man het einde; na een opstootje kreeg Benny Blokland rood.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant