Grote man voor de hockeyers van HV Spijkenisse was zondag Boris de Puij die vier keer scoorde.
Grote man voor de hockeyers van HV Spijkenisse was zondag Boris de Puij die vier keer scoorde. Archieffoto: Peter de Jong

Hockeyers krijgen spannend slot van de competitie

Sport 380 keer gelezen

Spijkenisse – De mannen van HV Spijkenisse zijn inmiddels zeker van de derde plaats en zouden ook nog tweede kunnen worden. Zondag schakelde de ploeg een directe concurrent, Gilze Rijen, uit met 6-0 (5-0).

Doordat concurrent DDHC zondag verrassend onderuit ging tegen Tempo, staan zowel HV Spijkenisse als Tempo op de tweede plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op promotie. Het doelsaldo spreekt echter in het voordeel van Tempo.

De Puij vier keer
Zondag werd het niet echt spannend in de strijd om plek drie op de ranglijst. Grote man aan de kant van HV Spijkenisse was Boris de Puij. Hij wist vier keer te scoren. De overige treffers kwamen van Vincent Buik en Hugo Geurts. Van de zes treffers kwamen er vier via zijn stick in het doel van Gilze Rijen. 'We zijn officieus derde. Zij begonnen vandaag wel goed, maar leken moegestreden. Daardoor ging het naar de eerste treffer eigenlijk heel erg gemakkelijk en hebben wij de wedstrijd prima kunnen uitspelen na rust', gaf vertrekkend trainer Bastiaan Viëtor aan. 'Het wordt spannend', besloot Bastiaan Viëtor die komende week tegen kampioen Feyenoord speelt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant