De Aveling is slechts voor een deel bereikbaar.
De Aveling is slechts voor een deel bereikbaar. Foto: Gemeente Rotterdam

Planning werkzaamheden Aveling bekend

Verkeer 2.300 keer gelezen

Hoogvliet - De voorbereidingen voor het groot onderhoud aan de Aveling zijn gestart. Deze zomer wordt het riool vervangen en daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd. Op dit moment wordt vooral in de berm en rond de fietspaden gewerkt. Het verkeer heeft hier weinig last van.

In juni worden de rotondes (Venkelweg, Laning, Oude Wal) ieder één weekend afgesloten voor werkzaamheden. De rotondes kunnen tijdens het groot onderhoud wel door overstekend verkeer gebruikt worden. In mei en juni worden er zo veel mogelijk voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd.Het autoverkeer heeft hier weinig last van. Het fietspad tussen de Parelvissersstraat en de Oudelandseweg is wel tijdelijk afgesloten.

Groot onderhoud
Van 21 juni tot en met 1 september moet u rekening houden met vertraging als u via de Aveling reist. Het verkeer kan van Hoogvliet naar de A15 via de rotonde met de Oude Wal. Tussen de overige rotondes en kruisingen is geen verkeer mogelijk. Er wordt grote drukte verwacht en het advies is dan ook de Aveling zo veel mogelijk te mijden. Vanaf de A15 Hoogvliet in, is de Aveling de hele periode afgesloten. Komt u vanaf de A15? Kies dan een andere afslag.

De omleidingsroutes lopen via de afritten bij Spijkenisse (vanaf zuid) en Rhoon (vanaf noord). U kunt de omleidingsborden volgen.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant