Afbeelding

Zuidland heeft niets aan puntendeling met CWO

Sport 282 keer gelezen

Vlaardingen – Zuidland is er zaterdagavond niet in geslaagd om de veilige plaatsen te pakken in de tweede klasse D. In een rechtstreeks duel met CWO werd er niet gescoord, 0-0.

Met nog twee duels te gaan is Zuidland inmiddels van de laatste plaatsen af, die voor rechtstreekse degradatie zorgen. Door het gelijke spel blijft het verschil met CWO nu twee punten. Naar onderen toe is het verschil met Kethel Spaland drie punten en SSS kan Zuidland niet meer inhalen. Dat is de tegenstander van komende zaterdag.

Niet blij
'Met een punt kan ik niet blij zijn. Als we onze slag hadden kunnen slaan dan was dat vandaag. Dat beseft iedereen. We stonden er niet altijd op de juiste momenten', gaf Andriessen na afloop aan. Toch is het nog altijd mogelijk om nacompetitie te ontlopen. 'Volgende week spelen we bij SSS dat al gedegradeerd is. We moeten wel waken, want een garantie geeft dat niet voor hen en de druk zal zeker in dat duel bij ons liggen. Vandaag begonnen we veel te slap en pas na rust ging het tempo erop', gaf Aad Andriessen na afloop aan.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant