SC Botlek kan nacompetitie niet meer ontlopen

Sport 294 keer gelezen

Den Bommel – SC Botlek moet na de nederlaag van zaterdag bij Den Bommel het lijf in de derde klasse zien te redden via de nacompetitie. Door de 3-2 (1-2) zege van Den Bommel is die ploeg veilig en onbereikbaar geworden voor de Spijkenissers.

Het begon zaterdag prima op Goeree Overflakkee. Zes minuten voor de thee was het Mike Kortsmit vanaf de penaltystip met de 0-1 voor SC Botlek. Twee minuten was het opnieuw raak voor de ploeg van Arjan Vuik, toen Jorn Berkelaar fraai de 0-2 scoorde. Men bleef feesten en direct lag de 1-2 in de touwen. Vervolgens werd het in de laatste twintig minuten na rust eerst gelijk en werd ook de winnende binnen geschoten.

Niet gehoeven
'Dit was niet nodig geweest. Je komt met 2-0 voor en er is niets aan de hand. We hebben verzuimd om de boel op slot te gooien. Het liep net als bij ons. Toen stonden we 2-0 achter en winnen wij met 3-2 en nu is het andersom. We moeten nu zeker nacompetitie spelen', verklaarde Arjan Vuik na afloop.