Duur verlies voor Spijkenisse bij SC Feyenoord

Sport 322 keer gelezen

Rotterdam – Een dure nederlaag voor Spijkenisse afgelopen zaterdag bij SC Feyenoord. De ploeg van Peter Wubben verloor het duel op sportpark Varkenoord met 3-1 (1-1).

Spijkenisse kwam na acht minuten op voorsprong in het duel dankzij een treffer van Kees 'Pier' Tol. Lang genieten kon men niet van de voorsprong, binnen twintig minuten zorgde Lucas van Oeveren voor de gelijkmaker. Net na de thee was hete Ricardo Merrekan voor de 2-1 van de Rotterdammers en twintig minuten voor tijd was het Isouffi met de 3-1.

Nacompetitie
Door de nederlaag komt nacompetitie tegen degradatie steeds dichterbij voor Spijkenisse. Wat dit weekend ook niet meewerkte was de overwinning die concurrent Capelle boekte op koploper Volendam. Hierdoor is Spijkenisse afgedaald naar de dertiende en nacompetitieplaats in de hoofdklasse. Komende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd, DFS, van de competitie op het programma.