22 sportclubs uit Nissewaard deden mee.
22 sportclubs uit Nissewaard deden mee. Foto-Ok.nl / Rene Bakker

In de file voor sportartikelen en cheques Jumboactie

Actueel 974 keer gelezen

Spijkenisse - Het was druk, heel druk, vanmiddag in- en op de weg naar sporthal Maaswijk. Daar werden namelijk door vrijwilligers van de 22 sportclubs die meegedaan hebben aan de in november gestarte Jumbo clubartikelen spaaractie, de gespaarde artikelen uitgereikt.

Bij elke 10 euro aan bij de supermarkt gekochte boodschappen, kreeg men tot en met eind maart een actiezegel waarmee gespaard kon worden voor een artikel met daarop de naam van de speler en clubnaam. De door een clublid gespaarde zegel leverde daarnaast ook nog eens vijf eurocent voor de clubkas op. Een leuk financieel steuntje in de rug van de deelnemende sportverenigingen uit Nissewaard. Wethouder Hamerslag overhandigde samen met de filiaalmanagers van de drie Jumbo vestigingen aan het einde van de middag de cheques met daarop de eindbedragen die de spaaractie de clubs heeft opgeleverd. De leden van Hockey Vereniging Spijkenisse (HVS) spaarden het hoogste bedrag, maar liefst 916 euro, bij elkaar.

Er werden zo'n 7000 (gratis) artikelen door de sporters bij elkaar gespaard, waarmee de actie een groot succes kan worden genoemd. De Jumbo supermarkt filiaalhouders beraden zich over een mogelijke nieuwe spaaractie volgend jaar.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant