Beperkt Houdbaar. Foto: Blink Fotografie.
Beperkt Houdbaar. Foto: Blink Fotografie. Foto: BLINKFOTOGRAFIE

Win kaarten voor Andries Tunru & Beperkt Houdbaar

Actueel 231 keer gelezen

Spijkenisse - Twee cabaretvoorstellingen in één. Onder de noemer dubbelcabaret zie je op woensdag 15 mei twee verschillende voorstellingen: de solovoorstelling 'Vlees, vis wal en schip' van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar (Stefan Hendrikx en Andries Tunru).

De twee acteurs kennen elkaar van de Koningstheateracademie, een cabaretopleiding in Den Bosch. Andries startte daar een improvisatiegroep, waar hij Stefan ook voor vroeg. Maar al snel merkten ze dat ze met zijn tweeën een enorme klik hadden op de vloer, dus zijn ze ook een duo begonnen: Beperkt Houdbaar.
Als ze opkomen weten we nog niks. ze vragen aan het publiek waar het die avond over moet gaan. Dat kan van alles zijn: locaties voor scènes, voorwerpen, film-clichés tot zelfs hele levensverhalen. Dat is hun vertrekpunt om een hele wereld te gaan bouwen, met allerlei personages en verhaallijnen.

Stefan: Meestal komen die aan het einde ook nog bij elkaar. Dan blijkt, weet ik veel, de boswachter uit de eerste scène de seriemoordenaar te zijn waar een politieduo al de halve show naar zoekt. Of er wordt een personage uit de ene verhaallijn verliefd op iemand uit een andere. Wil je dit meemaken, stuur dan voor 11 mei een mailtje naar redactie@grootnissewaard.nl (vergeet niet je adres te vermelden) en wie weet ga jij naar de voorstelling. We geven 2 x 2 kaarten weg. 

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant