Afbeelding
Foto: stock

Weer een nederlaag voor softballers van HSV Spikes

Sport 261 keer gelezen

De softballers van HSV Spikes hadden zich ongetwijfeld een betere start van de competitie voorgesteld. Na drie duels staat de teller nog altijd op nul voor de ploeg uit Spijkenisse.

Vrijdagavond werd het derde duel op het sportpark in de sportpolder verloren van Tex Town Tigers uit Enschede, dat net als de ploeg uit onze gemeente nog geen punt had gepakt. Het werd uiteindelijk 4-13 voor de gasten uit Overijssel.

Laatste plaats
Door de nederlaag staat HSV Spikes nog altijd op de laatste plaats in de eerste klasse van het softbal. De komende weken heeft de ploeg een zwaar programma, waarin het vier keer in één week in actie moet komen. Gek genoeg speelt men komende vrijdag niet, maar tussen 10 en 17 mei staan ontmoetingen gepland tegen Adegeest/Catch, Red Lions, Quick Amersfoort en Hoofddorp Pioniers. Assistent coach Harry de Vet had al eerder tegen deze krant aangegeven dat hij ging proberen om iets te doen aan het drukke programma van de softballers. Dat is tot op heden nog niet in het competitieschema verwerkt.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant