Afbeelding
Foto: M. de Haas
Uw Lokale Ondernemer

Haco Wonen & Slapen: 'Betaalbare prijzen en een goede service.'

Actueel 1.221 keer gelezen

Spijkenisse - Haco Wonen & Slapen is een complete woonwinkel met een uitgebreid assortiment woon- een slaapkamermeubelen en leuke accessoires.

De Haco formule is in de loop der jaren wel veranderd. Inmiddels is het lage segment verlaten en biedt Haco meubels van een hoger niveau. 'Zeg maar dat we nu aan de onderkant van het middensegment zitten', zegt Jerry van den Berg.
De verbouwing van de showroom in Spijkenisse is inmiddels al enige tijd achter de rug. Het resultaat is een overzichtelijk geheel van aparte woon- en slaapkamers zodat u een idee krijgt hoe het er thuis uit kan zien. De interieurs worden goed uitgelicht met de nieuwe verlichting, waardoor de showroom een eigentijdse uitstraling biedt. Ook zijn er meer accessoires aan het assortiment toegevoegd.

Gaat u verhuizen, verbouwen of bent u gewoon op zoek naar een nieuw interieur? Loop gerust eens binnen. In de showroom ziet u complete woonseries waardoor u in één bezoek klaar kunt zijn. De woonkamer meubelen van Haco zijn op elkaar afgestemd en vormen één geheel in de woonkamer. Deze meubelen zijn vaak in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Ga gerust eens op de bankstellen zitten en ontdek welke u het best bevalt. 'De industriële trend is nu leidend; grijs, antraciet, cognac en olijf zijn de kleuren waar het nu om draait, maar we verkopen ook steeds meer massief houten meubelen', vertelt Jerry. Alle prijzen zijn op basis van afhalen. Tegen een meerprijs worden de meubels bezorgd en in elkaar gezet.

Naast meubels voor de woonkamer, vindt u bij Haco ook slaapkamermeubels. U brengt een groot deel van uw leven door in bed. Dat bed moet dan wel van goede kwaliteit zijn. Bij Haco heeft u keuze uit verschillende hoofdborden, voetborden, vlakke onderbox of elektrische verstelbare, diverse kleuren, pootjes en dit alles in meer dan 100 stoffen. Dus als u op zoek bent naar een boxspring, bent u bij Haco ook aan het juiste adres. Doordat de productie in Nederland plaats vindt, profiteert u van een snelle levertijd, snelle service en mogelijkheid om de boxspring aan te passen aan uw specifieke wensen. Maak uw slaapkamer compleet met ladekasten en kledingkasten die bij elkaar passen.

Omdat Jerry een groter gebied wil bereiken, is er ook een Haco vestiging geopend in Hellevoetsluis. 'Zo bereiken we ook de mensen op Goeree Overflakkee, voor wie Spijkenisse nu net te ver is.' De Hellevoetse vestiging heeft op 20 april de deuren geopend op de Rijksstraatweg 120. Mocht u hier niet slagen, dan kunt u altijd een kijkje nemen in Spijkenisse, waar de showroom groter is en dus meer keuze biedt.

Haco Wonen & Slapen
Iepenlaan 1-17
3203 XV Spijkenisse
0181-690250
www.haco.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant