Zuidland was zaterdag het veel hogere staande Hellevoetsluis de baas. Het werd 2-0 op Groot Nibbeland.
Zuidland was zaterdag het veel hogere staande Hellevoetsluis de baas. Het werd 2-0 op Groot Nibbeland. Foto: Peter de Jong

Zuidland is Hellevoetsluis de baas in derby

Sport 503 keer gelezen

Zuidland – Zuidland is de laatste weken bezig met een opmars om degradatie en eventuele nacompetitie daarvoor te ontlopen.

Zaterdag kwam Hellevoetsluis op bezoek op Groot Nibbeland en de ploeg van Aad Andriessen wist de zege te pakken, het werd 2-0 (2-0).

Na een klein half uur was het Ayrton Verlaan die de eerste treffer van de middag op het scorebord bracht. Maar voor de thee, was het Leon van der Steen die goed afgaf op Verlaan, die volgend jaar in het shirt van Nieuwenhoorn speelt, en hij maakte er 2-0 van. Na de thee werd er niet meer gescoord.

Men is in Zuidland blij met de positieve resultaten van de afgelopen weken, maar de ploeg is verre van veilig. Zuidland staat op de twaalfde plaats, wat nacompetitie oplevert tegen degradatie. 'De resultaten doen ons deugd. We zijn er echter nog niet. De echt belangrijke duels die moeten nog komen. Dat zijn de duels tegen CWO dat net boven ons staat en hekkensluiter SSS, die op zes punten nu staan. Die duels daar gaat het om of we veilig zijn of nacompetitie spelen. Iedereen kent zijn taken dat is belangrijk', aldus Andriessen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant