Afbeelding
Foto: sco

Harde straf voor SCO’63

Sport 701 keer gelezen

Spijkenisse - Naar aanleiding van het gestaakte duel tussen SCO'63 en BZC/Zuiderpark (stand 1-2)  op 16 maart heeft de tuchtcommissie van de KNVB harde straffen uitgesproken.

Vanwege de wanordelijkheden is SCO'63 twee punten in mindering gebracht. Eén van die punten was nog van een eerdere voorwaardelijke straf van de ploeg uit Spijkenisse. De rode kaart van Earl Starke in het duel leverde hem één wedstrijd schorsing op.

Lange straffen
De straffen die voor de gebroeders Rahil werden uitgesproken zijn fors. Aschraf Rahil werd voor een periode van vier maanden geschorst. Zijn broer Arin kreeg een schorsing van drie jaar aan zijn broek. Bij de Rotterdamse tegenstander werden vier man voor een aantal wedstrijden geschorst. Ook hier werd een schorsing van twee jaar uitgesproken tegen een speler. Ook de Rotterdammers kregen een punt in mindering Het duel tussen SCO'63 en BZC/Zuiderpark dient tevens nog te worden uitgespeeld. Bij het staken stonden nog vijf minuten op de klok. SCO'63 moet met acht man hervatten, de Rotterdammers met zeven man. De spelers en club kunnen nog in beroep tegen de uitspraak.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant