Hekelingen was zaterdag de betere in het duel met WCR uit Rhoon.
Hekelingen was zaterdag de betere in het duel met WCR uit Rhoon. Foto: Peter de Jong

Hekelingen is de betere in het duel met WCR

Sport 375 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen heeft zaterdag een prima resultaat geboekt tegen WCR. De ploeg van Guy Duijm was op sportpark 't Spui met 3-1 (2-0) te sterk voor de formatie uit Albrandswaard. Door de zege is de ploeg gestegen naar de zesde plaats op de ranglijst.

In het duel met WCR was het Nick Boer die voor de openingstreffer wist te zorgen. Nog voor de thee was de tweede treffer een feit. Van grote afstand schoot Nick Bakker op het doel en de bal belandde achter de sluitpost van de ploeg van Henri van Zeist. Na de thee deed de ploeg nog iets terug, maar nieuwkomer Mick Erkelens, die overkwam vanuit de jeugd van Hekelingen, bepaalde in zijn debuutwedstrijd de eindstand op 3-1.

Tevreden
'We begonnen ook erg goed aan dit duel, we domineerden eigenlijk heel het duel. Na een half uur zag je toch dat zij wat beter in de wedstrijd kwamen. Dat leverde toen niets op, maar na rust scoren ze wel. Dan weten wij met onze nieuwkomer de eindstand te bepalen. Hij zou niet starten, maar deed dat uiteindelijk wel en is eigenlijk nog een B-junior. Over hem en het team ben ik zeer tevreden', gaf coach Guy Duijm aan na de zege. Zaterdag staat de derby met Simonshaven op het programma. Die ploeg staat op de laatste plaats.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant