Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Station Spijkenisse Centrum heeft weer een OV-servicepunt

Actueel 1.795 keer gelezen

Spijkenisse – In metrostation Spijkenisse Centrum werd aan het einde van de middag het nieuwe OV-serviceloket geopend. Bij het loket kunnen reizigers van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur terecht met vragen over en tickets voor al het openbaar vervoer van RET en EBS.

Wethouder Igor Bal, EBS directeur Wim Kurver en Jean-Paul Duurland, manager marketing, verkoop en services van RET, namen gezamenlijk de enorme schaar ter hand om de officiële openingshandeling te verrichten. Ook Christel Mourik, voormalig wethouder in Nissewaard en thans directeur openbaar vervoer van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, was bij de opening aanwezig.

Op 9 december heeft EBS het busvervoer in de regio Voorne-Putten en Rozenburg overgenomen. Op meerdere vlakken werken RET en EBS in het belang van de reizigers en inwoners van de regio nauw samen. Vanwege bezuinigingen werd in 2010 het toenmalige RET-serviceloket in metrostation Centrum gesloten. De exploitatie van dit service- en verkooppunt wordt door RET en EBS samen bekostigd. RET heeft ook servicepunten op de stations Zuidplein, Beurs en Centraal in Rotterdam. Als goed gebruik wordt gemaakt van het servicepunt, zal het loket wellicht ook met feestdagen worden opengesteld.

Na de openingshandeling werd door EBS en RET medewerkers koffie geschonken en gebakjes uitgedeeld aan de in de stationshal aanwezige en passerende reizigers.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant