Afbeelding
Foto: Roel van Deursen

OMARM 2018 sluit af met emballage-actie AH Spijkenisse City Plaza

Actueel 123 keer gelezen

Spijkenisse -  Vandaag is het project OMARM voor de Voedselbank Spijkenisse e.o. afgesloten met de laatste, nog lopende actie: de statiegeld-actie van de Albert Heijn Spijkenisse City Plaza, die uiteindelijk € 301,45 heeft opgebracht.

Vanmorgen gingen Voedselbank voorzitter Lennart van Berkel en secretaris Gerrit van Buuren op bezoek bij AH bedrijfsleider Jan Krijger om het afsluitende bedrag in ontvangst te nemen. Na een kop koffie en uitleg over wat de Voedselbank Spijkenisse e.o. allemaal doet en hoe het inmiddels gaat, werd de cheque overhandigd en kwam er direct een toezegging van deze bijzondere Albert Heijn locatie om ook in de toekomst te blijven samenwerken.

Dat deze cheque even op zich liet wachten heeft te maken met de grondige verbouwing van deze AH locatie van eind 2018. Na twee weken kon Albert Heijn City Plaza al weer open als een van de meest moderne en nieuwste supermarkten. De nieuwe winkel heeft een overzichtelijke indeling gekregen met een nog breder en groter assortiment en een aantal bijzonderheden zoals het zelfscanplein, het versplein, de zgn. 'grow your own' afdeling, dry misting, schepvis en nog veel meer.

OMARM 2018 (met het thema gezinnen/kinderen) is niet alleen qua eindbedrag van ruim € 20.000,- een succes geworden, maar ook qua naamsbekendheid, meer begrip in de samenleving en spin off OMARM heeft voor heel veel nieuwe contacten en kansen voor de Voedselbank gezorgd. Ook wat betreft sponsoring en donaties in natura. Iets waar de Voedselbank Spijkenisse en team OMARM heel blij mee zijn en alle deelnemers ontzettend willen bedanken: bedrijfsleven, particulieren, scholen, verenigingen, vriendengroepen, koren enz.

Achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan OMARM 2019, waarvan half mei het onderwerp bekend gemaakt wordt Geïnteresseerden kunnen meedenken en suggesties ingeven via de facebook pagina van de Voedselbank Spijkenisse en het project OMARM.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant