Spijkenisse weet eindelijk te winnen

Sport 312 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse kon zaterdag na de wedstrijd tegen Jong FC Den Bosch juichend het veld verlaten. Op sportpark Jaap Rietdijk werd de Brabantse club met 3-1 verslagen.

De wedstrijd kende twee bijzonderheden: keeperstrainer Leo Timmer stond onder de lat en Ruperto Dortohea zat weer bij de selectie. De laatste kwam in de 70e minuut van de wedstrijd het veld op.

De spelers toonden meer inzet en waren enthousiast, wat zich uitbetaalde in de overwinning. Goncalves maakte de eerste treffer op voorzet van Hamdani. Kees Pier Tol bracht de ruststand op 2-0. Hamdani en Groos hadden toen al geel gekregen en Gonsalves verlies geblesseerd het veld. Na rust kopte Hamdani de derde treffer in het net.