Zuidland maakt de kansen niet af tegen Sparta

Sport 256 keer gelezen

Rotterdam – Zuidland is er zaterdag niet in geslaagd om de kansen af te maken in het duel tegen Sparta. De ploeg van interim-trainer Aad Andriessen ging op Nieuw Vreelust onderuit met 3-2 (1-1).

Zuidland begon goed aan het duel en zag Randy de Macker de eerste treffer van de middag maken. Bij een gelijke ruststand, liepen de Rotterdammers, die bovenin meedraaien, verder uit naar 3-1. Een strafschop voor Ricardo Rapmund bracht de club uit Nissewaard nog dichterbij, maar een gelijkspel werd het niet meer.

Een punt halen leek er gedurende de wedstrijd in te zitten. 'We krijgen zeker negen kansen, maar schieten die er niet in. We staan met rust gelijk en ik moet zeggen dat we ze goed onder druk konden zetten in de tweede helft. Je krijgt dan nog kansen en dan is het zonde dat de gelijkmaker er niet in gaat. We hebben er keihard voor gewerkt. We zullen in de komende weken er echt alles aan gaan doen, om niet te degraderen', zegt interim-trainer Aad Andriessen. Concurrent SSS pakte zaterdag een punt en Kethel Spaland, de komende tegenstander, verloor net als Zuidland.