Spijkenisse weet weer geen punten te pakken

Sport 267 keer gelezen

Rotterdam – Spijkenisse weet de laatste weken niet meer wat winnen is. De ploeg van Peter Wubben verloor zaterdag met 2-1 (1-0) bij hekkensluiter XerxesDZB.

De laatste zege van Spijkenisse werd op 26 januari behaald, toen de ploeg met 1-2 te sterk was Rijnvogels. Inmiddels staat Spijkenisse, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de derde divisie, op de twaalfde plaats. Er zijn nog acht duels te spelen voor de formatie van Peter Wubben.

Zaterdag waren het twee snelle treffers van de Rotterdammers die voor een voorsprong zorgden. De eerste treffer viel al na tien minuten achter doelman Michael Termijn. Drie minuten na de rust was het opnieuw raak voor de ploeg van Hellevoeter Marco Jalink. Toch wist men na twee derde van het duel iets terug te doen toen Hamdani de bal prima aangaf op Sander Barragan, die met zijn treffer voor Spijkenisse de eindstand op 2-1 bepaalde.