De dames van Spivo deden zaterdagavond in sporthal Den Oert goede zaken tegen VCN 3. Fotografie: Peter de Jong
De dames van Spivo deden zaterdagavond in sporthal Den Oert goede zaken tegen VCN 3. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Spivo pakt belangrijke punten tegen degradatie

Sport 353 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van Spivo hebben zaterdagavond een prima overwinning geboekt op de derde keuze van VCN. De ploeg van Lennart Mijnans mocht na afloop vier punten bijschrijven in de strijd tegen degradatie, het werd 3-1 voor de Spijkenissers.

In de eerste set was het duidelijk nog even wennen voor de ploeg uit Spijkenisse. Hierin ging de winst naar de ploeg uit Capelle aan den IJssel met 22-25. Daarna stelden de dames van Spivo orde op zaken en werden de overige sets gewonnen. De tweede set ging met 25-16 naar Spivo, de twee volgende set werden gewonnen met 25-19 en 25-21.

Goede ploeg
'We speelden echt wel tegen een hele goede ploeg. We leken vorige week dood en begraven. Twee weken geleden versla je de koploper en vorige week verliezen we van een concurrent. Nu doe je hele goede zaken na de eerste set. We trekken het duel dan gewoon naar ons toe', laat Lennart Mijnans na afloop weten. 'Het is voor ons punten sprokkelen. In de drie resterende duels is dat ook het geval, we spelen tegen de nummers één, drie en vier. De andere ploegen hebben onderin ook een lastig programma. Als wij ons niveau halen dan moeten we ons kunnen handhaven, daar heb ik echt alle vertrouwen in', meent de coach van Spivo.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant