Abbenbroek had zaterdag een redelijk makkelijke middag in het duel met DVV'09 uit Dirksland. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek had zaterdag een redelijk makkelijke middag in het duel met DVV'09 uit Dirksland. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Abbenbroek pakt de punten in duel met zwak DVV'09

Sport 418 keer gelezen

Abbenbroek – Zaterdag heeft Abbenbroek op Abenello ervoor gezorgd dat de drie punten in eigen huis bleven. De formatie van trainer Jaco Verhoev won met 2-0 (1-0) van DVV'09, dat wordt getraind door John Kleijn uit Hekelingen.

Voor de thee wist Abbenbroek snel uit de startblokken te komen. Het was Roy Verwijs die goed de hoek kon uitzoeken en daarmee Abbenbroek op voorsprong wist te brengen. Na rust wist de ploeg uit Dirksland ook niet veel neer te leggen en dus kon Abbenbroek op jacht naar een tweede treffer. Topscoorder Jordi de Looze wist uiteindelijk de 2-0 op het scorebord te brengen.

Goede pot
'We hebben een goede pot gespeeld', zegt Marco van der Lely. 'We misten Niels Vedder nog steeds. Dan kun je wat moeilijker opbouwen. Dat merk je wel. Voor de rest vond ik ons eigenlijk wel aardig spelen. We waren de betere ploeg', laat de assistent trainer van Abbenbroek weten nadat de punten binnen waren. 'We waren volledig afwezig en hebben niet gebracht wat we moesten brengen. De overwinning van Abbenbroek is terecht', gaf trainer John Kleijn van DVV'09 na afloop toe.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant