Afbeelding
Foto: PR

Opschoondag in Waterland

Actueel 259 keer gelezen

Spijkenisse - Om even voor 10.00 uur begonnen kinderraadsleden Waterland en vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse gisteren op winkelcentrum Waterland met het rapen van zwerfvuil. Geen overbodige luxe want het hele winkelcentrum lag bezaaid met troep. Niet alle peuken zijn tussen de stenen te verwijderen, maar na een poosje hard werken was het plein redelijk schoon.

Ook vrijwilligers van de bewonersgroep kwamen nog even langs op het winkelcentrum om vervolgens elders in de wijk aan de slag te gaan.

Na het winkelcentrum ging de tocht naar speeltuin Slakkenveen, waar ze onderweg ook nog het nodige hebben opgepikt. Joshua kwam team Kinderraad Waterland gelukkig ook nog even versterken. Ongelofelijk wat er in de speeltuin allemaal is opgeruimd. Hout, gebroken glas, plastic, planken enz. Na gedane arbeid even een hapje kibbeling om daarna moe maar voldaan naar huis te gaan.

Kinderraadslid Bas stelde voor om 1x per 2 weken met de Kinderraad een stukje wijk aan te pakken. Strak plan.

Met elkaar, voor elkaar!
Met dank aan iedereen die zelfstandig of in groepsverband heeft meegeholpen om Waterland weer een stukje schoner te maken en speciale dank aan Kinderraadsleden Bas Akershoek, Mo Sharafbainy, Dean de Ridder en Joshua Ketting.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant