Afbeelding
Foto: hovs

Handbalsters spelen zich ondanks nederlaag veilig

Sport 205 keer gelezen

Spijkenisse – De handbalsters van HVOS zijn ook volgend seizoen verzekerd van zaal duels in de eerste klasse. Zondag kwam de ploeg in sporthal Olympia in actie tegen Verburch, waar de ploeg met 21-23 (10-10) de mindere was.

Ondanks de nederlaag wist de ploeg uit Spijkenisse zich toch te handhaven in dit moeilijke jaar dat de ploeg had. De concurrentie liet echter ook punten liggen, waardoor het voor de ploeg uit Spijkenisse, met nog één duel te gaan, niet meer mogelijk is te degraderen.

Liever zelf gedaan
'Het is natuurlijk mooi dat we ons handhaven maar ik had dat liever op eigen kracht gedaan. We wisten van tevoren dat we het moeilijk zouden krijgen. We misten onze topscoorder Jolanda van der Sluis wegens vakantie. Voor rust ging het gelijk op. Daarna ging het een stuk minder. Zij begonnen met scoren en dan lopen ze uit. Dan loop je achter de feiten aan. Het is wel mooi dat we onze aangepaste doelstelling hebben bereikt', gaf Silvio Hazel na afloop aan. De dames uit Spijkenisse spelen zondag het slotduel met Hercules 2.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant