Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Simonshaven pakt eerste zege van de competitie

Sport 711 keer gelezen

Dordrecht – Simonshaven heeft eindelijk de eerste zege van de competitie te pakken. De ploeg van Richard van der Werff wist zaterdag in Dordrecht te winnen van fusieclub GSC/ODS met 2-3 (1-0) en pakte daarmee de eerste driepunter van het seizoen.

De Dordtenaren kwamen op voorsprong, maar Guus Voulon wist de gelijkmaker na de thee op het scorebord te brengen. Vervolgens zette Suendly Eugenia de formatie uit Simonshaven op voorsprong en was het Murjil Weezer die de stand naar 1-3 wist te trekken. Kort voor het einde van het duel maakte de thuisploeg nog de 2-3. Daarna is de zege echter niet meer in gevaar gekomen.

Hadden we nodig
'Dit is waar je het voor doet. We krijgen eindelijk resultaat van ons heel harde werken. Het was even wennen voor beide ploegen omdat we moesten uitwijken naar kunstgras en dat waren we beiden niet gewend. Ik vond het een gelijkwaardig duel, maar dit hadden we echt even nodig', is de eerste reactie van trainer Richard van der Werff na afloop van het duel. 'Door een onoplettendheid kwamen we op achterstand, maar we bleven met de neuzen dezelfde kant op kijken. We hadden zenuwen, maar we liepen zeker niet achteruit te voetballen. We hebben keihard gewerkt en daardoor pakten we eindelijk de drie punten', besluit Van der Werff.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant