Afbeelding
Archieffoto: M. de Haas

Open Dag Spijkenisse Medisch Centrum

Actueel 1.082 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 16 maart opent Spijkenisse Medisch Centrum zijn deuren tijdens de Open Dag. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 15.00 uur met verschillende interactieve activiteiten beleven wat Spijkenisse Medisch Centrum allemaal in huis heeft. Zij kunnen zich laten verrassen en informeren en zo Spijkenisse Medisch Centrum zelf beleven.

Artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers tonen bezoekers op interactieve wijze hun wereld. Bezoekers kunnen op alle afdelingen een kijkje nemen en vragen stellen. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Zo leren bezoekers onder andere een hechting zetten, een biopt te nemen of kunnen ze oorbuisjes plaatsen. Het is ook mogelijk om bloedsuiker te laten prikken een longfunctie te blazen of een fietstest te doen. Kinderen kunnen met hun zieke knuffel langs de poppendokter, hun onderarm in het gips laten zetten of meedoen met veel spellen of quizzen. Bezoekers krijgen hulp bij het inloggen in hun patiëntenportaal als zij hun DigiD met SMS meenemen. En op elke afdeling is er informatie over de verschillende behandelingen van Spijkenisse Medisch Centrum.

Week van Zorg en Welzijn
Het Spijkenisse Medisch Centrum doet met zijn Open Dag mee in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Deze vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant