Afbeelding
Foto: Lyuda Stinissen/LS Fotografie

Ondernemen met de paplepel ingegoten in regio Voorne Putten!

Actueel 205 keer gelezen

In de regio Voorne-Putten is een project gaande op een school waar alle aspecten van het ondernemerschap aan bod komen: van het bedenken van een 'gat in de markt', de boekhouding, het ontwerp van een logo tot het uitgeven van aandelen en het houden van aandeelhoudersvergaderingen (VoornePutten.nl, 2018).

Omdat Voorne-Putten zo'n ondernemende regio is, organiseert Startersdagen.com een startersdag op 17 april om ondernemers te helpen bij het starten van een eigen bedrijf!

Vrouwelijke ondernemers
De regio Voorne-Putten scoort verder hoog op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. De gemeente Brielle heeft zelfs met bijna 42,3% een van de hoogste percentages aan vrouwelijke startende ondernemers van Nederland. Maar ook Westvoorne en Hellevoetsluis scoren hier bovengemiddeld (GrootHellevoet.nl, 2018). Een reden te meer om de startersdag op Voorne-Putten te bezoeken op 17 april!

Succesvol starten
Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten/Interpolis en de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard, een evenement speciaal voor pre-starters, startup en scale-up ondernemers. De avond is bedoeld om starters verder op weg te helpen en goed voor te bereiden op het ondernemerschap. De startersdag vindt plaats op 17 april in de 'De Boekenberg' in Spijkenisse.

Programma
De startersdag is bedoeld voor oriënterende starters, net begonnen starters en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap met hun jonge onderneming. De avond bestaat uit een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over online bankieren, online en offline communicatie, temperamentvol ondernemen, belastingdienst. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com. Hier kan tevens een keuze worden gemaakt in seminars en workshops.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant