Hekelingen deed het zaterdag prima op sportpark 't Spui. De ploeg van Guy Duijm versloeg ZBVH met 3-0.
Hekelingen deed het zaterdag prima op sportpark 't Spui. De ploeg van Guy Duijm versloeg ZBVH met 3-0. Foto: Peter de Jong

Hekelingen boekt prima zege in duel tegen ZBVH

Sport 478 keer gelezen

Hekelingen – Het was zaterdag ondanks het slechte weer een prima middag voor Hekelingen. De ploeg van Guy Duijm won op sportpark 't Spui van ZBVH met 3-0 (2-0).

Nog voor rust opende de ploeg uit Hekelingen de score via een fraaie treffer van Nick Bakker. Daarna was het Jessy Povinelli die de stand wist te verdubbelen. De derde treffer kwam na de thee op het scorebord. Topschutter Nick Koopal was hiervoor verantwoordelijk.

Dramatisch
Net als veel andere clubs had de ploeg te maken met vervelende weersomstandigheden met veel wind en regen. 'Het was eigenlijk een dramatische pot. Dat had ook te maken met ons veld, dat wat hobbelig was. Daarnaast hielp de scheidsrechter ook niet echt mee. Die floot de wedstrijd helemaal dood. Voor elk klein duwtje lag hij het spel stil. Toch startten we goed, al na vier minuten stonden we op 1-0. Daarna werden er veel fouten gemaakt en kreeg je door de wind veel foute passes. Dan krijg je de bal niet bij een ander. Toch vond ik dat wij wel de bovenliggende partij waren. We konden alleen niet lekker voetballen. Ik ben blij met de 3-0 maar niet met het vertoonde spel', gaf trainer Guy Duijm na het duel aan. Zondag wacht het treffen met buurman NBSVV in Nieuw Beijerland.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant