Simonshaven deed het zaterdag prima tegen Zinkwegse Boys, maar stond na afloop toch met lege handen.
Simonshaven deed het zaterdag prima tegen Zinkwegse Boys, maar stond na afloop toch met lege handen. Foto: Peter de Jong

Simonshaven met lege handen in een prima duel

Sport 365 keer gelezen

Simonshaven – Het geplaagde Simonshaven wacht nog altijd op de eerste zege van de competitie, maar zaterdag kreeg de ploeg niet wat het verdiende. Met een aardig duel toch nog aan het einde de deksel op de neus krijgen in het duel met Zinkwegse Boys. De ploeg uit de Hoeksche Waard zegevierde met 1-2.

Het leek aan de Schuddebeursedijk een prima middag te worden voor Simonshaven. De ploeg kwam op voorsprong dankzij een treffer van Bas Moree. Simonshaven kreeg nog kansen hierna om de score verder op te voeren, maar de bal kwam niet in het net terecht. Twee vrije trappen deden Simonshaven vervolgens de das om, die belandden in het doel, waardoor ze toch met lege handen stonden.

Alle kanten op
'Het kon vandaag alle kanten op. We benutten de kansen die we krijgen niet goed genoeg. Na de 1-0 kwamen er ballen op de lat en de paal. We stonden alleen voor het doel. Dan gaan twee vrije trappen er wel in. We hebben nog geprobeerd om het tij te keren. Dan zit de factor geluk niet mee als je onderaan staat. Iedereen heeft de schouders eronder gezet. We hadden echter vandaag niet hoeven te verliezen', was de mening van trainer Richard van der Werff.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant