Zuidland nipt onderuit in duel bij Neptunus-Schiebroek

Sport 344 keer gelezen

Rotterdam – Zuidland zit nog altijd in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Peter de Haan ging zaterdag bij de nummer twee van de ranglijst, Neptunus-Schiebroek met 1-0 onderuit. Die cijfers stonden in het eerdere duel met de Rotterdammers ook op het scorebord.

De enige treffer voor de ploeg uit Rotterdam West werd nog voor de thee gescoord. Het duel had veel last van de weersomstandigheden. Door het slechte weer met regen en veel wind was goed voetbal haast niet mogelijk voor beide ploegen.

Na rust stukken beter
'We kwamen door een fout op achterstand in de eerste helft. Voor rust was het vooral onstuimig te noemen. Goed spel van twee kanten was door de regen en wind eigenlijk niet mogelijk. Na rust klaarde het op en werd het voetbal ook stukken beter. Het mocht echter niet lukken aan onze kant. We kregen de kansen wel, maar ze gingen er niet in. We misten ook De Hoog en De Macker en Rommy is geblesseerd geraakt. Alle ogen zijn nu gericht op de komende wedstrijd met Kethel Spaland. Die wonnen ook nog zaterdag en staan nu zes punten voor op ons', gaf Peter de Haan aan.