Mooie prestatie van het stijlteam van Taekwondo Voorne Putten

Sport 366 keer gelezen

Zaterdag 2 maart deed Taekwondo Voorne Putten mee aan de Challenge Cup 2019 in Tongeren, België. Het was een belangrijk toernooi want er waren voor sommige landen kwalificatiepunten te behalen.

Daarom waren er uit meer dan tien verschillende landen deelnemers aanwezig, zoals Griekenland, Denemarken, Italie en Portugal. Voor Taekwondo Voorne Putten was het een mooie wedstrijd waar er gestreden werd voor de medaille 's. En medaille's werden er meegenomen!

Zo behaalde Yance Deflers met zijn team Goud. En Gerard van der Wagt individueel ook Goud. Andy Le haalde in voor hem zijn 2e wedstrijd ook een Gouden medaille. Jahmal van der Wagt behaalde in zijn klasse ook Goud. Yance Deflers behaalde individueel een Zilveren medaille. Kim Ngo behaalde een 5e plaats in een grote poule van 21 deelnemers. Julian Huijgen behaalde een mooie 6e plaats. En Haylie Ketting haalde net de finale niet in een grote poule van 19 deelnemers.