Abbenbroek gaf koploper zaterdag goed partij. Toch verloren de mannen van Jaco Verhoev met 4-2. Fotografie: Theo van Kralingen Foto: Theo van Kralingen

Abbenbroek weet het Vlotbrug erg lastig te maken

Sport 221 keer gelezen

Hellevoetsluis – Abbenbroek is zondag strijdend ten onder gegaan. De ploeg van trainer Jaco Verhoev verloor bij de koploper met 4-2 (2-1), maar lange tijd had er meer in gezeten op sportpark De Kooistee in Hellevoetsluis.

Al na tien minuten opende Casey van Os de score. Hierna waren er kansen, maar invallende doelman Marcel de Heus redde. Na een goed half uur was het Muhammed Baydar die voor de gelijkmaker zorgde en kort voor rust was het Clint van de Veerdonk met de 2-1. Kort na rust was het opnieuw Van de Veerdonk met de 3-1. Vijf minuten voor tijd profiteerde Jordi de Looze vanaf elf meter en in de extra tijd bepaalde Simeon Seghers de eindstand op 4-2. Abbenbroek staat na de nederlaag op de zevende plaats op de ranglijst.

Prima gespeeld
Zij kunnen wel goed voetballen, maar met een beetje geluk maakten ze de kansen niet. Dat hadden wij ook overigens. Als we iets meer geluk hadden gehad, dan heb je hier een beter resultaat. Ik denk dat we het de laatste weken heel erg goed doen met Abbenbroek. WFB en DVV'09 waren aparte duels en win je niet. Ik denk dat we het nog heel erg goed gaan doen. We gaan nu kijken naar de vierde plaats en doel is ook om goed mee te doen in de laatste periode', meende aanvoerder Jordi de Looze na afloop van het duel. Zaterdag ontvangt Abbenbroek op het eigen sportpark Melissant dat op de elfde plaats staat.